lauantai 16. heinäkuuta 2011



Olen palannut kotiin. Pari viikkoa vietinkin enimmäkseen äidin luona synnyinkaupungissani ja kolme päivää (kaksi yötä) rakkaan E:n kanssa Tallinnassa. Meillä oli sopimus, että siellä ei lasketa kaloreita. Syödään paljon hyvää ruokaa ja kaikkea, mitä sattuu tekemään mieli. Alkoholia emme juoneet, mutta muuten railakas reissu. Paino toki nousi, mutta yllättävän vähän. Tämän saan nopeasti pois.

Laimensin tänään hernekeiton niin laihaksi, että sitä tuli kaksinkertainen määrä, ja hyvä niin. Ruokaa riitti koko päiväksi halvalla ja kohtuu vähillä kaloreilla. Keiton lisäksi söin askin Läkeroleja sekä mehujuomaa, jolloin päivän energiasaldoksi tuli 480-490. Ihan ok, vaikka olenkin liikkunut aika vähän. Huomenna syön vielä vähemmän.

Nyt on sellainen tunne, että tämä tulee menemään aika hyvin muuten, mutta ensi viikolla menen taas äidin luo, käymään mummulassa ja isällä, ja kaikissa niissä pitää syödä paljon. Sitä suuremmalla syyllä nämä muutama päivä pitää vetää huolella läpi, niin ei tarvitse tappaa itseään viikon päästä.

Raha ahdistaa ihan perkeleesti. Ruokaan en laita yhtään, en ainakaan omaani nyt vähään aikaan. Ei yksinkertaisesti ole. Koiralle toki ostan, ja siihen se kaikki sitten meneekin. Ahdistaa silti

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti