tiistai 11. kesäkuuta 2013

Oletusarvoja

Sanat takertuvat jonnekin kauas taas, sinne syvälle, mistä ei voi nousta. Ehkä nekin kuolevat joskus.

Kesäläski 2013 -kampanja on lähtenyt käyntiin niin rytinällä, etten kestä. En vain kestä. Mielialat ovat taas pitkään heitelleet laidasta laitaan ja yhden päivän aikana olen ehtinyt käydä läpi koko tunneskaalani, mutta ne kuopat ovat yhä syvempiä. Ne ovat täynnä läskiä, ihraa, vihaa ja ahdistusta, jota en pysty käymään läpi. En tiedä, kuinka paljon olen paisunut, useita kiloja joka tapauksessa. En kestä. En aio pitää kroppaani tässä tilassa, en selviä hengissä kesästä, jos tämä jatkuu. Viha on voima.

Täällä maalla (metsässä) isovanhempien kanssa kaikki muu on pelastus paitsi ruoka. Melkein aina kaikki syödään yhdessä, enkä varmasti mene tuonne ulkohuussiin oksentelemaan. Siitä jää kiinnikin helpommin kuin vesivessasta. Metsäkään ei oikein houkuttele. En tiedä, mihin laitan sen kaiken ruuan. Jos oikeasti joudun syömään sen määrän, niin voi olla hyväkin, että unohdin terät opiskelukaupunkiin. Tunnen jatkuvasti himoa piirtää ihoon punaista.

Pihalla odottaa melkoinen kasa pilkottavaa puuta, parin päivän päästä saattaa olla paikat kipeänä, mikäli sitä ennen ei ole vesuri tai kirves reidessä.

Kaksi pientä hetkeä lauantaista vielä.

 


3 kommenttia:

  1. Voimia sulle paljon : ). Olet tärkee ja arvokas : )

    VastaaPoista
  2. Sä kulutat kyl ne mummon pöperöt yhden naisen kalikkatalkoissa. Koita olla ahdistelematta ja nauti kesästä, luonnosta ja isovanhemmista kun sulla heidät vielä on : )

    Viha on vahvaa voimaa, mutta ah niin petollista ja vahingollista - suorastaan vaarallista. Mutta sehän me jo tiedetään -_-'

    VastaaPoista
  3. Nii.. No tähtitytön kanssa ku juteltiin, ni se oli sillee, et ehkä ne ei vaa osaa jutella, ku ne on kuitenki vaa sellasia puolituttuja.

    Ja niimpä.. Nään niitä kaikkia nyt viikonloppuna. Aluks mua ahisti kauheesti, mut tällä hetkellä mietin, et voisin joko a)kävellä niistä ohi sellasella Sugar ran out of fucks to give -ilmeellä tai sit b) hymyillä niille ihan ku en tietäis, et ne tietää. Tai sit joku noiden yhdistelmä :D En sit tiiä kyl jos joku niistä juttelee mulle tosta :D Tuskin kyllä.

    Ja joo varmasti kirjotan niistä :D Kiva, et jotain kiinnostaa(:

    VastaaPoista